Pekara Pons Doo, Slavka Krupeža 77, Čačak | Tel/Fax: +381 32 357 087

| Dostava | Česta pitanja | EN

DA LI JE VREME ZA PRAZNIČNU EUFORIJU?

10.12.2021

Godina koju polako privodimo kraju bila je puna izazova za nas. Obeležili smo jubilej firme, započeli projekte za izgradnju novih hala i linija, uveli nove artikle, otvorili maloprodaje na novim lokacijama i rebrendirali postojeće.

Tokom 2021. godine otvoreno je pet novih i rebrendirane su dve Le Pons pekare. Kada su nove lokacije u pitanju, otvoreni su premium maloprodajni objekti u Gornjem Milanovcu i Kragujevcu. Pored njih, otvorili smo nove pekare na još tri lokacije u Čačku.

Prateći trendove u pekarskoj industriji, asortiman smo obogatili novim, zdravim zalogajima, poput Hleba 10 zrna, Pikant pločica sa 6 zrna, Štapića sa semenkama... Nismo ostali imuni ni na slatke zalogaje, pa smo pokrenuli brend Ponslastice, sa novim komadnim kolačima koje možete pronaći u našim Le Pons pekarama..

Planovi za 2022. su veliki i veoma važni za naše poslovanje. Nastavićemo sa unapređenjem proizvodnje, ponudićemo tržištu nove artikle i bićemo još bolji u poslu koji već 30 godina radimo predano, učeći nove veštine i unapređujući postojeće.

Baš zbog svega toga imamo razlog za prazničnu euforiju i radovanje dolasku još uspešnije godine za nas!